Backup
&
säkerhetskopiering

Backup
&
säkerhetskopiering

Få 100% datasäkerhet

Det blir allt vanligare med dataförlust, framförallt i form av virus som kallas för “Ransomware” – ett virus som krypterar (förstör) alla dina filer på datorn eller telefonen och sedan kräver en lösensumma för att få tillbaka dina filer.

Vi erbjuder en mycket säker backup-lösning där det är enkelt att återläsa alla dina filer och dokument ifall det som inte får hända, händer.

Den rekommenderade lösningen vi erbjuder är en s.k. NAS (en liten låda du kan placera vart du önskar). Till NASen tillkommer 2st hårddiskar i önskad kapacitet som är speglade, dvs. om en hårddisk skulle krascha så finns alla filer speglade på den andra hårddisken.

Man kan även lägga till en extra tjänst genom att även säkerhetskopiera alla filer på NASen till molnet ifall NASen t.ex. skulle försvinna eller totalförstöras – detta säkerställer att all din data är 100% säker ifall något oförutsägbart skulle ske.

Man kan även ställa in så att alla filer på datorn/datorerna automatiskt säkerhetskopieras till NASen, och även alla bilder och filmer från telefoner och surfplattor säkerhetskopieras i realtid.

Du kan även komma åt alla filer på NASen vart du än befinner dig, även från din telefon eller surfplatta.

Hela det rekommenderade paketet kostar 6500Kr
Vad Ingår:
 NAS
2st Hårddiskar á 4TB (ca 3-4 miljoner bilder)
Konfigurering NAS (Backuper, Appar i telefoner/surfplattor)
Eventuell mediaserver om så önskar
Grundkurs på hur allting fungerar

Det finns både billigare och dyrare lösningar, beroende på behov – Fråga!

info@datatech.nu
08-28 81 81